tirsdag 24. mars 2009

Reklameprosjektet!

Vi fikk i oppgave å lage en reklamefilm for Sandvika vgs, og dette synes jeg gruppa mi og jeg løste enkelt og greit. Allerede første dagen kom vi godt i gang, og vi hadde det virkelig gøy mens vi holdt på. De forskjellige oppgavene i gruppa ble fordelt rundt etter kort tid, og alle begynte å arbeide med sitt og skrive et lite manus. Vi hadde mange gode ideer som jeg synes vi utnyttet de på riktig måte senere i filmen. Selv om noen satte spørsmålstegn til at selve oppgaven gikk under media og kummunikasjons arbeid i begynnelsen, var det et deilig prosjekt vi kunne bruke fantasien vår på siden vi fikk så frie tøyler. Og med en gang noe er veldig morsomt, blir som regel utfallet veldig positivt. Dette skjedde hvertfall i vårt tilfelle.

Vi fant fort ut at vi skulle presentere skolen på en enkel måte med innslag av humor her og der. For oss tok det lang tid å bli kjent med skolen, og ved å forklare alt mindre komplisert vil antageligvis de som skal se videoen få med seg det viktigste uten alt for mye unødvendig som bare vil gjøre eleven forvirret. Vi ville heller ikke gjøre filmen vår for komisk, for da kunne oppmerksomheten lett taes vekk fra selve poenget med den, å orientere de nye elvene.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med hvordan filmen ble tilslutt seendes ut. Vi syntes vel alle at den var noe flau, men slik ble den også ganske morsom. Samarbeidet i gruppa fungerte ypperlig og alle sammen gjorde sin del av prosjektet. Vi kunne nok ha filmet noen deler av filmen mer enn en gang, og vi kunne nok ha planlagt litt bedre, men inprovisasjonen underveis fungerte greit nok. Eller er jeg veldig fornøyd med vårt sluttprodukt.

Ingen kommentarer: